31 mars 2012

Kvällen före

Sista packningsbestyret i stort sett klart. Pass, pengar, resehandlingar framlagda. Taxi beställd. En extra dags kläder och hygienartiklar i handbagagen om de incheckade bagagen skulle komma bort under resan ner (vilket inte kan uteslutas med tre planbyten på vägen till Viktoriafallen). Elisa tyvärr förkyld och lite hängig men det går nog över på ett par dagar. Ett antal medikamenter är nerpackade.

Fortfarande inte fått ordning på fotoströmmar så titta in på www.flickr.com/photos/Svanhild om ett par dagar så hoppas vi att det finns lite från Viktoriafallen till att börja med. Tills den, vi hörs och ses eller heter det skrives och läses. Och glad påskvecka.

6 mars 2012

Knappt en månad kvar

Nu går tiden fort. Tyvärr har Turkish Airlines ändrat en del flygtider ner till Johannesburg vilket innebar att det blev en del ombokningar nere i Sydafrika också men inget som påverkar helheten.

Dags att börja tänka på dagsplanering, packning med mera, t.ex. vilken fotoutrustning som kan vara bäst att ta med. En fullmatad fotorygga väger ju tyvärr sina modiga kg men fotoutrustning är inget man vågar packa ned i det incheckade bagaget.

Bloggen skall uppdateras med fotoströmmar men efter att ha försökt med både Picasa och Flickr kan vi konstatera att någonstans buggas det. Error 404!!! Vi skall försöka få kontakt med supporten och få lite hjälp men i värsta fall blir det inte några strömmade bilder. I så fall skickar vi med en länk till ett Flickr konto varje gång vi uppdaterar bloggen så ordnar det sig den vägen. Förhoppningen är ju att det skall bli en del bilder varje dag.