9 april 2012

God mat i Kapstaden

Middagen igår: Tobago's Restaurant. Båda åt mozzarellagratinerade kronärtskockor till förrätt. Elisa åt penne arrabbiata och Tommy åt kyckling kajun till huvudrätt med ett glas shiraz.

Lunch idag: Elisa åt friterade räkor med ris och Tommy åt friterad bläckfisk med chips, den bästa friterade bläckfisken någonsin.

Middag idag på Sevruga: Carpaccio till förrätt för båda med ett glas shiraz för Tommy. Elisa åt misomarinerad kingklip fisk, som påminner om torsk. Tommy åt grillad kingklip med ett glas sauvignon blanc som passade bra till fiskens citrussås.

Suveränt god mat härnere.

En middag för två med förrätt och huvudrätt och ett eller två glas vin till Tommy kostar runt 400 rand. Alla bättre restauranger tar kort. 50 rand i dricks och alla är nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar