14 april 2012

Tambo international

Just nu sitter vi på flygplatsen i Johannesburg. Det är inte boarding förrän klockan 5 så det blir en lång väntan. Det blir nog inte middag förrän vid 8 tiden ikväll så vi tar lite fika nu. Det finns lite affärer här, bland annat en affär med en helt underbar leopardmönstrad/turkos/rosa klänning med blåa stenar på men priset var skyhögt och vet ändå inte när jag skulle använt den men den var jättefin! Fanns en mörkblå klänning också med en lång silvrig orm som slingrade sig upp för klänningen, superfin den med. Båda var korta fram och långa bak, det är såå snyggt!

Ska bli ganska skönt att komma hem men skulle kunna stanna ett tag till här. Tydligen så snöade det i Sverige i morse så det var ju trevligt, fast nej. Vill inte ha 37 graders värme som det var här igår men runt 30 i alla fall, men hellre 37 än snö just nu. Vill ha sommar!

Har letat efter modetidningen Teen Vogue överallt här men den finns ingenstans, får se om jag hittar den på flygplatsen i Istanbul för den finns inte i Sverige...

/Elisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar